Trilplaat huren?


Huurt u graag snel een trilplaat om verder te kunnen met uw bouwproject? Bij ABS Verhuur vindt u een breed assortiment aan trilplaten en trilstampers, voor de lichtere tot allerzwaarste klussen. Wij helpen u aan de juiste trilplaat voor uw project.

Prijslijst: wat kost een trilplaat huren?

Omschrijving Daghuur Weekhuur
Trilplaat 2.0 kn (benzine) € 35,- € 110,-
Trilplaat 3.2 kn (diesel) € 55,- € 165,-
Trilplaat groot 6.5 kn (diesel) € 100,- € 300,-

   abs-verh

Waarom uw trilplaat huren bij ABS Verhuur:

Een trilplaat is een essentieel hulpmiddel bij grondverzet, omdat het helpt om verzakkingen en luchtbelinsluitingen te voorkomen. Dat u bij ABS Verhuur in goede handen bent om een trilplaat te huren, komt door de volgende vier voordelen die wij u bieden:
  • Snelle service. Wij zijn altijd bereikbaar en schakelen snel over uw vraag, zodat u snel uw trilplaat kunt huren.
  • Persoonlijke begeleiding. Wij helpen u beslissen welke trilplaat u het beste kunt huren voor uw project.
  • Instructie bij de levering. Wanneer wij de trilplaat bij u afleveren, leggen we aan u uit hoe u het apparaat het beste gebruikt.
  • Efficiënte aanpak bij problemen. Heeft u een probleem, bijvoorbeeld een mechanische storing waardoor u de trilplaat niet meer aan de praat krijgt? Dan komen wij gewoon weer bij u langs om te helpen.

Wat kost het huren van een trilplaat of trilstamper?

De huurprijzen verschillen per trilplaat, en zijn al te huur vanaf 35,- per dag. Daarnaast kan je onze trilplaten ook per week huren. In de meeste gevallen is dat voordeliger dan een paar dagen huren. Wil je een langere periode huren? Dan stellen we graag een prijs op maat voor je op.

Welke trilmachine moet ik huren?

Slagkracht

De slagkracht van een trilplaat of trilstamper is een belangrijke factor bij het kiezen van de juiste machine voor specifieke toepassingen. De slagkracht van een trilplaat geeft aan met hoeveel kracht de machine trilt, en wordt gemeten en uitgedrukt in KiloNewton(kN). Hoe hoger het aantal kN, des te sterker de trillingen van de machine. Zo kies je een trilmachine met een laag aantal kN voor kleinere klussen, een trilmachine met een hoog kN voor het zwaardere werk. 

Aandrijving

Niet iedere trilmachine heeft dezelfde aandrijving. Zo werken sommige trilmachines op diesel en andere weer op benzine. Bij ABS Verhuur kun je beidevarianten huren. Wees er wel van bewust dat er mogelijk extra brandstofkosten bijkomen wanneer je een diesel of benzine trilmachine huurt.

Kan ik advies krijgen bij het kiezen van een trilplaat?

Ben je nog niet zeker welke trilplaat je moet kiezen, of heb je nog vragen? Onze specialisten denken graag met je mee. Stel je vragen gerust door contact op te nemen. Bij ons is een trilplaat huren een eenvoudig proces, zodat u snel verder kunt met uw project.

Voor een veilig gebruik van de trilplaten adviseren we het gebruik van veiligheidshandschoenen, veiligheidsschoenen, gehoorbescherming en een mondkap.

Over ABS Verhuur

Bij ABS Verhuur zijn we er trots op om u te helpen bij elke klus, groot of klein, in Krimpen aan den IJssel en omgeving Rotterdam. Als onderdeel van ROROKA Repair begrijpen we dat elke taak zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we niet alleen topkwaliteit gereedschap en apparatuur, maar ook persoonlijke begeleiding en snelle service. Of u nu een elektrische heftruck, minigraver of shovel nodig heeft, wij hebben het juiste materiaal voor u, met flexibele huuropties en een toegewijd team dat klaarstaat om u te helpen.

Direct een trilplaat huren?

Wij bekijken graag welke trilplaat het beste past bij uw project. Neem contact met ons op door ons te bellen via dit nummer: +31 (0)180 - 51 66 26. Weet u al welke u nodig heeft? Vraag dan direct een offerte aan bij de desbetreffende machine.

Neem contact op

Mark van Vlerken
Mark van Vlerken
2024-03-12
Ik heb hier een kanaallift gehuurd. Dit verliep snel, duidelijk en gemakkelijk.
Fred Reichardt
Fred Reichardt
2023-08-02
Supergoede service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. De te huren rolsteiger kun je zelf ophalen doordat deze op een aanhangwagen voor je klaargezet wordt.
Jari Swanborn
Jari Swanborn
2023-06-02
goede service en nette prijzen!
Silvio Hollander
Silvio Hollander
2021-02-06