Steigers huren?


Voor het veilig werken op hoogtes biedt ABS-VERHUUR een uitgebreid assortiment aan steigers, waardoor u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften en werkomgeving past. Onze specialisten staan klaar om hun kennis en expertise in te zetten om ervoor te zorgen dat u het juiste product krijgt aangeboden. Alle steigers van ABS-VERHUUR voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en normen, en zijn grondig gekeurd. Hieronder vindt u een overzicht van ons assortiment.

Een steiger huren bij ABS verhuur: de voordelen

Misschien wilt u een steiger huren voor uw werknemers, omdat zij buitenmuren moeten plaatsen bij hogere verdiepingen van huizen of omdat zij gevels moeten repareren. Of heeft u juist een steiger voor uzelf nodig, omdat u uw eigen buitengevel wilt schilderen? Als u woont of werkt in de regio Rotterdam, kunt u bij ABS Verhuur een steiger huren. Dat verhuurproces laten wij soepel verlopen, doordat wij:

  • Snelle service leveren. Wij zijn altijd bereikbaar en schakelen daardoor snel met u over uw verhuuraanvraag. Hierdoor kunt u snel uw steiger huren.
  • Persoonlijke begeleiding geven. We helpen u graag bepalen hoe hoog uw steiger moet zijn om uw werkzaamheden makkelijk te kunnen uitvoeren.
  • Instructie geven bij de levering. Bij het verhuur van uw steiger leggen we altijd aan u uit hoe u deze het beste gebruikt.

  • Eventuele problemen efficiënt oplossen. Ervaart u problemen met uw steiger, bijvoorbeeld in de opbouw ervan? Dan komen wij gewoon weer bij u langs om het probleem te verhelpen.

     

Snel een steiger huren?

Werkt u aan een bouwproject waarvoor u de hoogte in moet, bijvoorbeeld een dakreparatie? Dan heeft u een steiger nodig. Bij ABS Verhuur kunt u snel een steiger huren die u een stabiele en veilige werkplek biedt bij werkzaamheden in de hoogte.

Rolsteiger huren voor extra gemak

Moet u uw steiger makkelijk kunnen verplaatsen voor uw project? Dan kunt u het beste een rolsteiger huren bij ABS Verhuur. De wielen onder de rolsteiger maken het makkelijk om hem te verplaatsen. Zo kunt u werkzaamheden over een grotere oppervlakte van uw huis of van een ander gebouw uitvoeren, zonder dat u de steiger steeds moet af- en opbouwen.

Wilt u een steiger huren?

U kunt bij ABS Verhuur een steiger huren voor al uw bouwprojecten in de regio Rotterdam. Vraag direct een offerte aan voor uw steiger. Heeft u nog vragen over steigers? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via dit telefoonnummer: +31 (0)180 - 51 66 26

Neem contact op
Mark van Vlerken
Mark van Vlerken
2024-03-12
Ik heb hier een kanaallift gehuurd. Dit verliep snel, duidelijk en gemakkelijk.
Fred Reichardt
Fred Reichardt
2023-08-02
Supergoede service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. De te huren rolsteiger kun je zelf ophalen doordat deze op een aanhangwagen voor je klaargezet wordt.
Jari Swanborn
Jari Swanborn
2023-06-02
goede service en nette prijzen!
Silvio Hollander
Silvio Hollander
2021-02-06