Shovel huren?


Huurt u graag snel een shovel om verder te kunnen met uw bouwproject? Bij ABS Verhuur vindt u een breed assortiment aan shovels, voor de lichtere tot allerzwaarste klussen. Wij helpen u aan de juiste shovel voor uw project.

Prijslijst: wat kost een shovel huren?

Shovel Daghuur Weekhuur
Shovel | Giant D263SW € 115,- € 515,-
Shovel | Giant V451T € 130,- € 575,-
Shovel | Giant V6004T € 140,- € 625,-

Waarom uw Shovel huren bij ABS Verhuur:

Dat u bij ABS Verhuur in goede handen bent om een shovel te huren, komt door de volgende vier voordelen die wij u bieden:

  • Snelle service. Wij zijn altijd bereikbaar en schakelen snel over uw vraag, zodat u snel uw shovel kunt huren.

  • Persoonlijke begeleiding. Wij helpen u beslissen welke shovel u het beste kunt huren voor uw project.

  • Instructie bij de levering. Wanneer wij de shovel bij u afleveren, leggen we aan u uit hoe u het apparaat het beste gebruikt.

  • Efficiënte aanpak bij problemen. Heeft u een probleem, bijvoorbeeld een mechanische storing waardoor u de shovel niet meer aan de praat krijgt? Dan komen wij gewoon weer bij u langs om te helpen.

Wat kost het huren van een shovel?

De huurprijzen verschillen per model, en zijn al te huur vanaf € 115,- per dag. Daarnaast kan je onze shovels ook per week huren. In de meeste gevallen is dat voordeliger dan een paar dagen huren. Wil je een langere periode huren? Dan stellen we graag een prijs op maat voor je op.

Shovels voor verschillende toepassingen en sectoren

Een shovel is een veelzijdige machine die gebruikt kan worden voor verschillende taken in de bouw en andere sectoren. Met bijbehorende hulpstukken kan een shovel:

  1. Graven: Een graafbak kan worden bevestigd om te graven en materiaal te verplaatsen, zoals grond, zand en puin. Moet je dieper de grond in? Huur dan één van onze minigravers.
  2. Verplaatsen van materialen: Een dichte bak of puinbak kan worden gebruikt om materialen zoals puin, grind, zand en aarde te verplaatsen.
  3. Hanteren van zware voorwerpen: Hulpstukken zoals een stenenklem kunnen worden gebruikt om stenen, pallets of andere zware voorwerpen te tillen en te verplaatsen.
  4. Veegwerkzaamheden: Een veegbezem kan worden gemonteerd om oppervlakken te vegen en schoon te maken.

Daarnaast kunnen shovels worden uitgerust met verschillende andere hulpstukken, waaronder een balenklem voor het hanteren van balen, een betonmolen voor het mixen van beton, en verschillende soorten grijpers en klemmen voor specifieke taken. Shovels zijn dus veelzijdige machines die zich aan verschillende werkzaamheden kunnen aanpassen.

Kan ik advies krijgen bij het kiezen van een shovel?

Ben je nog niet zeker welke shovel je moet kiezen, of heb je nog vragen? Onze specialisten denken graag met je mee. Stel je vragen gerust door contact op te nemen. Bij ons is een shovel huren een eenvoudig proces, zodat u snel verder kunt met uw project.

Over ABS Verhuur

Bij ABS Verhuur zijn we er trots op om u te helpen bij elke klus, groot of klein, in Krimpen aan den IJssel en omgeving Rotterdam. Als onderdeel van ROROKA Repair begrijpen we dat elke taak zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we niet alleen topkwaliteit gereedschap en apparatuur, maar ook persoonlijke begeleiding en snelle service. Of u nu een elektrische heftruck, hoogwerker of trilplaat nodig heeft, wij hebben het juiste materiaal voor u, met flexibele huuropties en een toegewijd team dat klaarstaat om u te helpen.

Direct een shovel huren?

Wij bekijken graag welke shovel het beste past bij uw project. Neem contact met ons op door ons te bellen via dit nummer: +31 (0)180 - 51 66 26. Weet u al welke u nodig heeft? Vraag dan direct een offerte aan bij de desbetreffende machine.

Neem contact op

Mark van Vlerken
Mark van Vlerken
2024-03-12
Ik heb hier een kanaallift gehuurd. Dit verliep snel, duidelijk en gemakkelijk.
Fred Reichardt
Fred Reichardt
2023-08-02
Supergoede service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. De te huren rolsteiger kun je zelf ophalen doordat deze op een aanhangwagen voor je klaargezet wordt.
Jari Swanborn
Jari Swanborn
2023-06-02
goede service en nette prijzen!
Silvio Hollander
Silvio Hollander
2021-02-06