Rupsdumper huren?


Huurt u graag een rupsdumper voor langere periode, of om snel verder te kunnen met uw bouwproject? Bij ABS Verhuur vindt u de perfecte rupsdumper voor al uw klussen. Wij helpen u aan de juiste rupsdumper voor uw project.


Prijslijst: wat kost een rupsdumper huren?

Omschrijving Daghuur Weekhuur
Rupsdumper | Messersi CH2R € 125,- € 380,-

Waarom uw Rupsdumper huren bij ABS Verhuur:

Dat u bij ABS Verhuur in goede handen bent om een rupsdumper te huren, komt door de volgende vier voordelen die wij u bieden:

  • Snelle service. Wij zijn altijd bereikbaar en schakelen snel over uw vraag, zodat u snel uw rupsdumper kunt huren.

  • Persoonlijke begeleiding. Wij helpen u beslissen welke trilplaat u het beste kunt huren voor uw project.
  • Instructie bij de levering. Wanneer wij de rupsdumper bij u afleveren, leggen we aan u uit hoe u het apparaat het beste gebruikt.

  • Efficiënte aanpak bij problemen. Heeft u een probleem, bijvoorbeeld een mechanische storing waardoor u de rupsdumper niet meer aan de praat krijgt? Dan komen wij gewoon weer bij u langs om te helpen.

Wat kost het huren van een rupsdumper?

De huurprijzen verschillen per rupsdumper, en zijn al te huur vanaf € 125,- per dag. Daarnaast kan je onze machines ook per week huren. In de meeste gevallen is dat voordeliger dan een paar dagen huren. Wil je een langere periode huren? Dan stellen we graag een prijs op maat voor je op.

Kan ik advies krijgen bij het kiezen van een rupsdumper?

Bent u nog niet zeker welke rupsdumper u moet kiezen, voor hoelang, of heeft u nog andere vragen? Onze specialisten denken graag met je mee. Stel uw vragen gerust door contact op te nemen. Bij ons is een rupsdumper huren een eenvoudig proces, zodat u snel verder kunt met uw project.

Over ABS Verhuur

Bij ABS Verhuur zijn we er trots op om u te helpen bij elke klus, groot of klein, in Krimpen aan den IJssel en omgeving Rotterdam. Als onderdeel van ROROKA Repair begrijpen we dat elke taak zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we niet alleen topkwaliteit gereedschap en apparatuur, maar ook persoonlijke begeleiding en snelle service. Of u nu een elektrische heftruck, shovel of trilplaat nodig heeft, wij hebben het juiste materiaal voor u, met flexibele huuropties en een toegewijd team dat klaarstaat om u te helpen.

Direct een rupsdumper huren?

Wij bekijken graag welke rupsdumper het beste past bij uw project. Neem contact met ons op door ons te bellen via dit nummer: +31 (0)180 - 51 66 26. Weet u al welke u nodig heeft? Vraag dan direct een offerte aan bij de desbetreffende machine.

Neem contact op

Mark van Vlerken
Mark van Vlerken
2024-03-12
Ik heb hier een kanaallift gehuurd. Dit verliep snel, duidelijk en gemakkelijk.
Fred Reichardt
Fred Reichardt
2023-08-02
Supergoede service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. De te huren rolsteiger kun je zelf ophalen doordat deze op een aanhangwagen voor je klaargezet wordt.
Jari Swanborn
Jari Swanborn
2023-06-02
goede service en nette prijzen!
Silvio Hollander
Silvio Hollander
2021-02-06