ABS-verhuur

Over ABS Verhuur

Bij ABS Verhuur, onderdeel van de ROROKA groep, zijn we gespecialiseerd in het verhuren van hoogwaardig gereedschap en apparatuur voor elke klus. We begrijpen dat elk project uniek is en specifieke eisen stelt. Daarom staan we klaar om met u mee te denken en u te voorzien van het beste materieel dat aansluit bij uw behoeften.

Onze missie

Onze missie is om zowel de zakelijke als particuliere markt te voorzien van een totaalpakket aan verhuuroplossingen. Of u nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver, bij ABS Verhuur vindt u altijd de juiste machines en gereedschappen. Wij streven ernaar om onze klanten snelle service, persoonlijke begeleiding, en een efficiënte aanpak bij problemen te bieden.

Wat we bieden

  • Snelle service: Wij zorgen ervoor dat u snel over het benodigde materieel beschikt, zodat uw project geen vertraging oploopt.
  • Persoonlijke begeleiding: Onze experts staan klaar om u te adviseren en begeleiden bij het kiezen van het juiste gereedschap.
  • Instructie bij levering: Bij de levering van onze apparatuur krijgt u duidelijke instructies, zodat u meteen aan de slag kunt.
  • Efficiënte aanpak bij problemen: Onze eigen servicedienst staat paraat om storingen snel en effectief op te lossen.

Ons assortiment

ABS Verhuur biedt een breed scala aan machines en gereedschappen. Ons assortiment wordt voortdurend uitgebreid en aangepast aan de behoeften van onze klanten. Wij bieden flexibele huuropties, van dagverhuur tot maatwerkoplossingen, en leveren de apparatuur op locatie. Door ons eigen onderhoud en onze ‘on the job’-service bij storingen, minimaliseren we de kans op uitval en kunt u vertrouwen op de bedrijfszekerheid van onze apparatuur.

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren professionals die gepassioneerd zijn over wat ze doen. Wij nemen graag de tijd om naar uw wensen te luisteren en op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij uw specifieke behoeften.

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Wilt u graag een offerte ontvangen of een afspraak maken voor een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om u te helpen.

Image

ABS-VERHUUR

Industrieweg 20-22 
2921 LB Krimpen a/d IJssel

+31 (0)180 - 51 66 26
info@abs-verhuur.nl