Minigraver huren?


Huurt u graag snel een minigraver om verder te kunnen met uw bouwproject? Bij ABS Verhuur vindt u een breed assortiment aan minigravers, ideaal voor als u grond moet afgraven of afvoeren in een kleine en moeilijk te bereiken ruimte. Wij helpen u aan de juiste minigraver voor uw project.

Prijslijst: wat kost een minigraver huren?

Omschrijving Daghuur Weekhuur
Minigraver | Caterpillar 301-8c € 115,- € 435,-
Minigraver | Caterpillar 303.5e € 135,- € 595,-
Minigraver 1 ton € 100,- € 380,-

Waarom uw minigraver huren bij ABS Verhuur:

Dat u bij ABS Verhuur in goede handen bent om uw machines te huren, komt door de volgende vier voordelen die wij u bieden:
  • Snelle service. Wij zijn altijd bereikbaar en schakelen snel over uw vraag, zodat u snel uw minigraver kunt huren.

  • Persoonlijke begeleiding. Wij helpen u beslissen welke minigraver u het beste kunt huren voor uw project.

  • Instructie bij de levering. Wanneer wij de minigraver bij u afleveren, leggen we aan u uit hoe u het apparaat het beste gebruikt.

  • Efficiënte aanpak bij problemen. Heeft u een probleem, bijvoorbeeld een mechanische storing waardoor u de trilplaat niet meer aan de praat krijgt? Dan komen wij gewoon weer bij u langs om te helpen.

Wat kost het huren van een minigraver?

De huurprijzen verschillen per minigraver, en zijn al te huur vanaf € 100,- per dag. Daarnaast kunt u onze minigravers ook per week huren. In de meeste gevallen is dat voordeliger dan een paar dagen huren. Wilt u een langere periode huren? Dan stellen wij graag een prijs op maat voor u op.

Kan ik advies krijgen bij het kiezen van een minigraver?

Een minigraver is een compacte graafmachine die met name geschikt is voor de kleinere graafwerkzaamheden, en wordt dan ook vaak particulier gebruikt bij de aanleg van tuinen en opritten, en zakelijk bij het graven van greppels, drainagewerkzaamheden en bij werkzaamheden in de groenvoorziening. 

Bent u nog niet zeker welke minigraver u moet kiezen, of heeft u verder nog vragen? Onze specialisten denken graag met u mee. Stel uw vragen gerust door contact op te nemen. Bij ons is een minigraver huren een eenvoudig proces, zodat u snel verder kunt met uw project.

Over ABS Verhuur

Bij ABS Verhuur zijn we er trots op om u te helpen bij elke klus, groot of klein, in Krimpen aan den IJssel en omgeving Rotterdam. Als onderdeel van ROROKA Repair begrijpen we dat elke taak zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we niet alleen topkwaliteit gereedschap en apparatuur, maar ook persoonlijke begeleiding en snelle service. Of u nu een elektrische heftruck, trilplaat, rupsdumper of shovel nodig heeft, wij hebben het juiste materiaal voor u, met flexibele huuropties en een toegewijd team dat klaarstaat om u te helpen.

Direct een minigraver huren?

Wij bekijken graag welke minigraver het beste past bij uw project. Neem contact met ons op door ons te bellen via dit nummer: +31 (0)180 - 51 66 26. Weet u al welke u nodig heeft? Vraag dan direct een offerte aan bij de desbetreffende machine.

Neem contact op

Mark van Vlerken
Mark van Vlerken
2024-03-12
Ik heb hier een kanaallift gehuurd. Dit verliep snel, duidelijk en gemakkelijk.
Fred Reichardt
Fred Reichardt
2023-08-02
Supergoede service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. De te huren rolsteiger kun je zelf ophalen doordat deze op een aanhangwagen voor je klaargezet wordt.
Jari Swanborn
Jari Swanborn
2023-06-02
goede service en nette prijzen!
Silvio Hollander
Silvio Hollander
2021-02-06