Spinhoogwerker huren?


Huurt u graag snel een spinhoogwerker voor uw project? Bij ABS Verhuur vindt u een breed assortiment aan spinhoogwerkers, voor de lichtere tot allerzwaarste klussen. Wij helpen u aan de juiste spinhoogwerker voor uw project.

Waarom uw spinhoogwerker huren bij ABS Verhuur:

Dat u bij ABS Verhuur in goede handen bent om een spinhoogwerker te huren, komt door de volgende vier voordelen die wij u bieden:

  • Snelle service. Wij zijn altijd bereikbaar en schakelen snel over uw vraag, zodat u snel uw hoogwerkers kunt huren.

  • Persoonlijke begeleiding. Wij helpen u beslissen welke hoogwerker u het beste kunt huren voor uw project.

  • Instructie bij de levering. Wanneer wij de hoogwerkers bij u afleveren, leggen we aan u uit hoe u het apparaat het beste gebruikt.

  • Efficiënte aanpak bij problemen. Heeft u een probleem, bijvoorbeeld een mechanische storing waardoor u de hoogwerker niet meer aan de praat krijgt? Dan komen wij gewoon weer bij u langs om te helpen.

 

Wat kost het huren van een spinhoogwerker?

De huurprijzen verschillen per hoogwerker, en zijn al te huur vanaf € 295,- per dag. Daarnaast kan je onze apparatuur ook per week huren. In de meeste gevallen is dat voordeliger dan een paar dagen huren. Wil je een langere periode huren? Dan stellen we graag een prijs op maat voor je op.

Kan ik advies krijgen bij het kiezen van een spinhoogwerker?

Ben je nog niet zeker welk model je moet kiezen, of heb je nog vragen? Onze specialisten denken graag met je mee. Stel je vragen gerust door contact op te nemen. Bij ons is een hoogwerker huren een eenvoudig proces, zodat u snel verder kunt met uw project.

Over ABS Verhuur

Bij ABS Verhuur zijn we er trots op om u te helpen bij elke klus, groot of klein, in Krimpen aan den IJssel en omgeving Rotterdam. Als onderdeel van ROROKA Repair begrijpen we dat elke taak zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we niet alleen topkwaliteit gereedschap en apparatuur, maar ook persoonlijke begeleiding en snelle service. Of u nu een elektrische heftruck, trilplaat of shovel nodig heeft, wij hebben het juiste materiaal voor u, met flexibele huuropties en een toegewijd team dat klaarstaat om u te helpen.

Direct een spinhoogwerker huren?

Wij bekijken graag welke spinhoogwerker het beste past bij uw project. Neem contact met ons op door ons te bellen via dit nummer: +31 (0)180 - 51 66 26. Weet u al welke u nodig heeft? Vraag dan direct een offerte aan bij de desbetreffende machine.

 

Neem contact op

Mark van Vlerken
Mark van Vlerken
2024-03-12
Ik heb hier een kanaallift gehuurd. Dit verliep snel, duidelijk en gemakkelijk.
Fred Reichardt
Fred Reichardt
2023-08-02
Supergoede service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. De te huren rolsteiger kun je zelf ophalen doordat deze op een aanhangwagen voor je klaargezet wordt.
Jari Swanborn
Jari Swanborn
2023-06-02
goede service en nette prijzen!
Silvio Hollander
Silvio Hollander
2021-02-06