Hoogwerker huren?


Huurt u graag snel een hoogwerker voor uw project? Bij ABS Verhuur vindt u een breed assortiment aan spinhoogwerkers, schaarhoogwerkers, telescoophoogwerkers, knikarmhoogwerkers en masthoogwerkers, voor de lichtere tot allerzwaarste klussen. Wij helpen u aan de juiste hoogwerker voor uw project.

Waarom uw hoogwerkers huren bij ABS Verhuur:

Van lichtgewicht en compact tot extra hoog en sterk. Op dieselaandrijving of elektrisch. Bij ABS Verhuur vind je altijd een hoogwerker die bij je past. Dat u bij ABS Verhuur in goede handen bent om een hoogwerker te huren, komt door de volgende vier voordelen die wij u bieden:
 • Snelle service. Wij zijn altijd bereikbaar en schakelen snel over uw vraag, zodat u snel uw hoogwerkers kunt huren.

 • Persoonlijke begeleiding. Wij helpen u beslissen welke hoogwerker u het beste kunt huren voor uw project.

 • Instructie bij de levering. Wanneer wij de hoogwerkers bij u afleveren, leggen we aan u uit hoe u het apparaat het beste gebruikt.

 • Efficiënte aanpak bij problemen. Heeft u een probleem, bijvoorbeeld een mechanische storing waardoor u de hoogwerker niet meer aan de praat krijgt? Dan komen wij gewoon weer bij u langs om te helpen.

Wat kost het huren van een hoogwerker?

De huurprijzen verschillen per hoogwerker, en zijn al te huur vanaf € 105,- per dag. Daarnaast kan je onze apparatuur ook per week huren. In de meeste gevallen is dat voordeliger dan een paar dagen huren. Wil je een langere periode huren? Dan stellen we graag een prijs op maat voor je op.

Kan ik advies krijgen bij het kiezen van een hoogwerker?

Bij het kiezen van de juiste hoogwerker is het belangrijk om op enkele zaken te letten:

 1. Bereik: Zorg ervoor dat de hoogwerker hoog genoeg kan reiken voor jouw werkzaamheden.
 2. Ondergrond: Kies een model dat geschikt is voor de ondergrond waarop je werkt.
 3. Vervoerbaarheid: Bepaal of de hoogwerker gemakkelijk te verplaatsen moet zijn.

Als je precies weet waaraan jouw hoogwerker moet voldoen, vind je snel het juiste model. Twijfel je nog, of heb je vragen? Onze specialisten staan klaar om met je mee te denken. Neem gerust contact met ons op. Het huren van een hoogwerker bij ons is eenvoudig, zodat je snel verder kunt met jouw project.

Situaties waarin je een hoogwerker nodig zou kunnen hebben:

 • Bouw en constructie: Voor werkzaamheden op hoogte, zoals het plaatsen van ramen, dakconstructies of het schilderen van hoge gevels.
 • Onderhoud en reparatie: Voor het onderhouden van gebouwen, bijvoorbeeld het schoonmaken van ramen, gevelreiniging of het repareren van buitenverlichting.
 • Installatie van infrastructuur: Bij het aanleggen of repareren van elektriciteits- en telecomkabels.
 • Evenementen en decoratie: Voor het ophangen van verlichting, banners of decoraties op hoogte bij evenementen of in theaters.
 • Boomverzorging: Voor het snoeien of verwijderen van bomen en takken op grote hoogte.
 • Magazijnbeheer: In grote magazijnen voor het bereiken van hoge schappen en rekken.

Voor al deze situaties is het belangrijk om een hoogwerker te kiezen die specifiek voldoet aan de vereisten van de taak. Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Over ABS Verhuur

Bij ABS Verhuur zijn we er trots op om u te helpen bij elke klus, groot of klein, in Krimpen aan den IJssel en omgeving Rotterdam. Als onderdeel van ROROKA Repair begrijpen we dat elke taak zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we niet alleen topkwaliteit gereedschap en apparatuur, maar ook persoonlijke begeleiding en snelle service. Of u nu een elektrische heftruck, trilplaat of shovel nodig heeft, wij hebben het juiste materiaal voor u, met flexibele huuropties en een toegewijd team dat klaarstaat om u te helpen.

Direct een hoogwerker huren?

Wij bekijken graag welke trilplaat het beste past bij uw project. Neem contact met ons op door ons te bellen via dit nummer: +31 (0)180 - 51 66 26. Weet u al welke u nodig heeft? Vraag dan direct een offerte aan bij de desbetreffende machine.

Neem contact op
Mark van Vlerken
Mark van Vlerken
2024-03-12
Ik heb hier een kanaallift gehuurd. Dit verliep snel, duidelijk en gemakkelijk.
Fred Reichardt
Fred Reichardt
2023-08-02
Supergoede service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. De te huren rolsteiger kun je zelf ophalen doordat deze op een aanhangwagen voor je klaargezet wordt.
Jari Swanborn
Jari Swanborn
2023-06-02
goede service en nette prijzen!
Silvio Hollander
Silvio Hollander
2021-02-06