ABS-verhuur

ABS-VERHUUR houdt zich binnen de ROROKA groep bezig met alle verhuuractiviteiten.

ROROKA Repair b.v. is een naam die al jarenlang garant staat voor service en kwaliteit op het gebied van reparatie, verkoop en verhuur van heftrucks, grondverzetmachines en hoogwerkers. Door een toenemende vraag naar het verhuur van machines en gereedschappen is ABS-VERHUUR ontstaan. ABS-VERHUUR en ROROKA Repair b.v.: een sterke combinatie met een totaalpakket voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Ons verhuurassortiment wordt continu uitgebreid en aangepast naar behoefte en vraag van de klant en garandeert altijd het beste materieel voor u. Wat, waar en wanneer u ook wilt huren, bij ABS-VERHUUR zijn de machines en gereedschappen altijd beschikbaar. Huren voor een dag tot een op maat gemaakte oplossing, afleveren op locatie van machines, hoogwerkers en steigers, bij ABS-VERHUUR is het is bespreekbaar en mogelijk. Goed (preventief) onderhoud en ‘on the job ‘-service bij storingen door onze eigen servicedienst garandeert u bedrijfszekerheid en een minimale kans op uitval.

ABS-Verhuur verhuurt o.a. grondverzet machines, zoals minigravers, rupsdumpers, Hoogwerker systemen, rolsteigers, dakkapelsteigers, schaarhoogwerkers, ruwterrein hoogwerkers, aanhangwagen hoogwerkers.

Image

INTERN TRANSPORT


Image

HANDGEREEDSCHAP


Image

STEIGERS/HOOGWERKERS


Image

BOUWMATERIALEN


Image

GRONDVERZET


ABS-VERHUUR

Industrieweg 20-22 
2921 LB Krimpen a/d IJssel

Plan direct uw route

+31 (0)180 - 51 66 26
info@abs-verhuur.nl