Elektrische heftruck huren?


Huurt u graag snel een elektrische heftruck om verder te kunnen met uw bouwproject? Bij ABS Verhuur vindt u een breed assortiment heftrucks met uiteenlopende hefvermogens. Wij helpen u aan de juiste heftruck voor uw project.

Prijslijst: wat kost een heftruck huren?

De huurprijzen verschillen per heftruck, en zijn al te huur vanaf € 120,- per dag. Daarnaast kan je onze heftrucks ook per week huren. In de meeste gevallen is dat voordeliger dan een paar dagen huren. Wil je een langere periode huren? Dan stellen we graag een prijs op maat voor je op.

Type Hefvermogen Daghuur Weekhuur
Elektrische heftruck 1,5 ton 1500 kg € 120,- € 295,-
Elektrische heftruck 2,5 ton 2500 kg € 150,- € 370,-
Elektrische heftruck 3,5 ton 3500 kg € 170,- € 425,-
Elektrische heftruck 5 ton 5000 kg € 220,- € 570,-

Waarom u uw elektrische heftruck wilt huren bij ABS Verhuur

Dat u bij ABS Verhuur in goede handen bent om een heftruck te huren, komt door de volgende vier voordelen die wij u bieden:

  • Snelle service. Wij zijn altijd bereikbaar en schakelen snel over uw vraag, zodat u snel uw heftruck kunt huren.
  • Persoonlijke begeleiding. Wij helpen u beslissen welke heftruck u het beste kunt huren voor uw project.
  • Instructie bij de levering. Wanneer wij de heftruck bij u afleveren, leggen we aan u uit hoe u het apparaat het beste gebruikt.
  • Efficiënte aanpak bij problemen. Heeft u een probleem, bijvoorbeeld een mechanische storing waardoor u de heftruck niet meer aan de praat krijgt? Dan komen wij gewoon weer bij u langs om te helpen.

Bij ons is een heftruck huren een eenvoudig proces, zodat u snel verder kunt met uw project.

ABS verhuurt ook niet-elektrische heftrucks

Wilt u er zeker van zijn dat uw heftruck alle materialen kan tillen en lang door kan werken? Dan kunt u het beste voor één van onze heftrucks op diesel gaan. Deze zijn over het algemeen krachtiger dan de elektrische variant. U bekijkt al onze heftrucks op onze pagina over intern transport.

Wilt u een elektrische heftruck huren?

Wij bekijken graag welke elektrische heftruck het beste past bij uw project. Neem contact met ons op door ons te bellen via dit nummer: +31 (0)180 - 51 66 26. Weet u al welke u nodig heeft? Vraag dan direct een offerte aan bij de desbetreffende elektrische heftruck.

Kan ik advies krijgen bij het kiezen van een elektrische heftruck?

Ben je nog niet zeker welke trilplaat je moet kiezen, of heb je nog vragen? Onze specialisten denken graag met je mee. Stel je vragen gerust door contact op te nemen. Bij ons is een trilplaat huren een eenvoudig proces, zodat u snel verder kunt met uw project.

Over ABS Verhuur

Bij ABS Verhuur zijn we er trots op om u te helpen bij elke klus, groot of klein, in Krimpen aan den IJssel en omgeving Rotterdam. Als onderdeel van ROROKA Repair begrijpen we dat elke taak zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we niet alleen topkwaliteit gereedschap en apparatuur, maar ook persoonlijke begeleiding en snelle service. Of u nu een shovel, hoogwerker of trilplaat nodig heeft, wij hebben het juiste materiaal voor u, met flexibele huuropties en een toegewijd team dat klaarstaat om u te helpen.

Mark van Vlerken
Mark van Vlerken
2024-03-12
Ik heb hier een kanaallift gehuurd. Dit verliep snel, duidelijk en gemakkelijk.
Fred Reichardt
Fred Reichardt
2023-08-02
Supergoede service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. De te huren rolsteiger kun je zelf ophalen doordat deze op een aanhangwagen voor je klaargezet wordt.
Jari Swanborn
Jari Swanborn
2023-06-02
goede service en nette prijzen!
Silvio Hollander
Silvio Hollander
2021-02-06