Bouwdroger huren?


Huurt u graag snel een bouwdroger om verder te kunnen met uw bouwproject? Bij ABS Verhuur vindt u een breed assortiment aan bouwdrogers. Wij helpen u aan de juiste bouwdroger voor uw project.


Prijslijst: wat kost een bouwdroger huren?

Omschrijving Daghuur Weekhuur
Bouwdroger | DF 400 € 30,- € 85,-
Bouwdroger | DF 800 € 41,- € 115,-

Waarom uw bouwdroger huren bij ABS Verhuur:

Dat u bij ABS Verhuur in goede handen bent om uw machines te huren, komt door de volgende vier voordelen die wij u bieden:
  • Snelle service. Wij zijn altijd bereikbaar en schakelen snel over uw vraag, zodat u snel uw bouwdroger kunt huren.

  • Persoonlijke begeleiding. Wij helpen u beslissen welke bouwdroger u het beste kunt huren voor uw project.

  • Instructie bij de levering. Wanneer wij de bouwdroger bij u afleveren, leggen we aan u uit hoe u het apparaat het beste gebruikt.

  • Efficiënte aanpak bij problemen. Heeft u een probleem, bijvoorbeeld een mechanische storing waardoor u de trilplaat niet meer aan de praat krijgt? Dan komen wij gewoon weer bij u langs om te helpen.

 

Wat kost het huren van een bouwdroger?

De huurprijzen verschillen per bouwdroger, en zijn al te huur vanaf € 30,- per dag. Daarnaast kunt u onze bouwdrogers ook per week huren. In de meeste gevallen is dat voordeliger dan een paar dagen huren. Wilt u een langere periode huren? Dan stellen wij graag een prijs op maat voor u op.

Kan ik advies krijgen bij het kiezen van een bouwdroger?

Bent u nog niet zeker welke bouwdroger u moet kiezen voor uw project, of heeft u verder nog vragen? Onze specialisten denken graag met u mee. Stel uw vragen gerust door contact op te nemen. Bij ons is een bouwdroger huren een eenvoudig proces, zodat u snel verder kunt met uw project.

Over ABS Verhuur

Bij ABS Verhuur zijn we er trots op om u te helpen bij elke klus, groot of klein, in Krimpen aan den IJssel en omgeving Rotterdam. Als onderdeel van ROROKA Repair begrijpen we dat elke taak zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we niet alleen topkwaliteit gereedschap en apparatuur, maar ook persoonlijke begeleiding en snelle service. Of u nu een elektrische heftruck, trilplaat, rupsdumper of shovel nodig heeft, wij hebben het juiste materiaal voor u, met flexibele huuropties en een toegewijd team dat klaarstaat om u te helpen.

Direct een bouwdroger huren?

Wij bekijken graag welke droger het beste past bij uw project. Neem contact met ons op door ons te bellen via dit nummer: +31 (0)180 - 51 66 26. Weet u al welke u nodig heeft? Vraag dan direct een offerte aan bij de desbetreffende machine.

Neem contact op
Mark van Vlerken
Mark van Vlerken
2024-03-12
Ik heb hier een kanaallift gehuurd. Dit verliep snel, duidelijk en gemakkelijk.
Fred Reichardt
Fred Reichardt
2023-08-02
Supergoede service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. De te huren rolsteiger kun je zelf ophalen doordat deze op een aanhangwagen voor je klaargezet wordt.
Jari Swanborn
Jari Swanborn
2023-06-02
goede service en nette prijzen!
Silvio Hollander
Silvio Hollander
2021-02-06