Betonmolen huren?


Huurt u graag snel een betonmolen om verder te kunnen met uw bouwproject? Bij ABS Verhuur vindt u een breed assortiment betonmolens. Wij helpen u aan de juiste bouwmaterialen voor uw project.

Prijslijst: wat kost een betonmolen huren?

Type Daghuur Weekhuur
Betonmolen 125 liter € 29,- € 79,-

Waarom u uw betonmolen wilt huren bij ABS Verhuur

Dat u bij ABS Verhuur in goede handen bent om een betonmolen te huren, komt door de volgende vier voordelen die wij u bieden:

  • Snelle service. Wij zijn altijd bereikbaar en schakelen snel over uw vraag, zodat u snel uw betonmolen kunt huren.

  • Persoonlijke begeleiding. Wij helpen u beslissen welke betonmolen u het beste kunt huren voor uw project.

  • Instructie bij de levering. Wanneer wij de betonmolen bij u afleveren, leggen we aan u uit hoe u het apparaat het beste gebruikt.

  • Efficiënte aanpak bij problemen. Heeft u een probleem, bijvoorbeeld een mechanische storing waardoor u de betonmolen niet meer aan de praat krijgt? Dan komen wij gewoon weer bij u langs om te helpen.

Waarom een betonmolen huren?

Het huren van een betonmolen biedt een kosteneffectieve, flexibele en praktische oplossing voor zowel kleine als grote bouwprojecten, en biedt verschillende voordelen:

  • Geen hoge aanschafkosten: Betonmolens kunnen duur zijn om aan te schaffen. Vooral bij korte klussen, is huren een veel kostenefficiëntere optie dan kopen.
  • Geen onderhoudskosten: Bij het huren van een betonmolen hoef je je geen zorgen te maken over onderhouds- of reparatiekosten.
  • Snelle toegang: Huur direct jouw betonmolen wanneer je die nodig hebt, zonder te wachten op leveringstijden die gepaard gaan met een aankoop.
  • Deskundig advies: Ontvang ondersteuning en advies over hoe je de betonmolen het beste kunt gebruiken voor jouw specifieke project.

Wat kost het huren van een betonmolen?

Bij ABS Verhuur, huur je een betonmolen al vanaf € 29,- per dag. Daarnaast kan je onze betonmolens ook per week huren. In de meeste gevallen is dat voordeliger dan een paar dagen huren. Wil je een langere periode huren? Dan stellen we graag een prijs op maat voor je op.

Wilt u direct een betonmolen huren?

Wij bekijken graag welke betonmolen het beste past bij uw project. Neem contact met ons op door ons te bellen via dit nummer: +31 (0)180 - 51 66 26. Weet u al welke u nodig heeft? Vraag dan direct een offerte aan bij de desbetreffende betonmolen.

Over ABS Verhuur

Bij ABS Verhuur zijn we er trots op om u te helpen bij elke klus, groot of klein, in Krimpen aan den IJssel en omgeving Rotterdam. Als onderdeel van ROROKA Repair begrijpen we dat elke taak zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we niet alleen topkwaliteit gereedschap en apparatuur, maar ook persoonlijke begeleiding en snelle service. Of u nu een bouwdroger, hoogwerker of trilplaat nodig heeft, wij hebben het juiste materiaal voor u, met flexibele huuropties en een toegewijd team dat klaarstaat om u te helpen.

Mark van Vlerken
Mark van Vlerken
2024-03-12
Ik heb hier een kanaallift gehuurd. Dit verliep snel, duidelijk en gemakkelijk.
Fred Reichardt
Fred Reichardt
2023-08-02
Supergoede service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. De te huren rolsteiger kun je zelf ophalen doordat deze op een aanhangwagen voor je klaargezet wordt.
Jari Swanborn
Jari Swanborn
2023-06-02
goede service en nette prijzen!
Silvio Hollander
Silvio Hollander
2021-02-06